En Ucuz Tente 2022

Wiki Article


Tente Metrekare Fiyatlari

Güzel, konfor seviyesi yüksek ve {ekonomik|en ekonomik|en uygun|en uygun ve en ekonomik| tente fiyatları, Prime Tente tarafından uygun fiyat ve seçeneklerle sunuluyor. Gölge ve de cam pergola sistemlerinde tecrübeli bir kendini kanıtlamış marka olarak hizmet sunan firma, ikinbindokuz tarihinden bu tarihe kadar İstanbul ’dan tüm Türkiye’ye hizmetlerini sunuyor.
Hertürlü yaşam alanlarında kolay kullanım çok büyük bir avantaj sağlayan tente ve pergola yapıları, aklınıza gelebilecek bütün işletmelere ve evlere uygun çeşitleriyle birbirinden profesyonel tasarımlarla dizayn edilmektedir.

En Ucuz Tente Fiyatları 2022

Kaliteli, konforlu kullanılabilir, sağlam ve yüksek dayanıklılık içeren mekanizma özellikleri, tente yapılarının niteliğini belirlemekte olan konulardır. Tente fiyatları Prime Tente avantajlarıyla sunulmaktadır. Mafsallı tente malzemelerinde ithal kumaş kullanımları;
Mtül 1250 TL seviyeinde belirlenmiş olmaktadır. Mafsallı tentelerde yerli kumaş kullanılması ve tercih edilmesi 1000 TL olarak 2022 güncel fiyatlarıyla sunulmaktadır.
Fakat PVC branda seçimi yapılması durumunda, mafsallı tentelerde fiyat, 450 TL (Mtül) bandında sunuluyor..

Sunduğumuz Tente Sistemlerdeki Çeşitlilik hizmetiyle ev, işyeri, Tente Fiyatları çalışma ve sosyal alanlarda kullanılabilecek bütün tente çeşit ve malzemeleri ile veya gölgelendirme yapıları ile belirlenerek, tasarım ve imalat yapılıyor.

Otomatik Tente Sistemleri

Bütün mevsimlerde mevsim rahatlığı sağlamakta olan otomatik tente yapilari, dükkan ve evlere fazladan donanım kazandıran ürünler arasında yer alıyor. Sadece yaz aylarında güneşten korunmak için değil, kış aylarında da yağmur, kar gibi hava koşullarında %100 konfor sağlamaktadır. Kumaş kaliteleri ve mekanizmada tercih edilmiş ve kullanılan sağlam yapı mazlemeleri ile, Prime Tente modelleri bütün yaşam alanlarına yuksek, konfor ve kalite katıyor.

Tente Fiyatları

Report this wiki page